5 overkropsøvelser med TRX

mand træner bryst, skuldre, triceps med TRX

Hvilke TRX overkropsøvelser er gode?

Mangler du inspiration til din overkropstræning? I videoen fra TRX Training Club kan du lære det grundlæggende omkring en masse super gode TRX-øvelser, som især er rettet imod overkroppen. Brug den som inspiration til øvelser til ryg, arme, skuldre og core. 

 

TRX Low Row

Først ser vi på, hvordan du laver en TRX low row (en rigtig god trækøvelse for ryggen). Du får at vide, hvordan du kan tilpasse øvelsen så du altid kan finde et niveau du kan være med på. Det er altså derfor ligemeget, om du er begynder eller øvet - du får input til begge dele.

TRX Chest Press

Herefter træner du bryst, skuldre, triceps - og samtidig også core - med en TRX Chest Press. Du lærer hvilken længdeindstilling du optimalt set skal have på TRX Suspension Traineren. Instruktøren giver dig de små tips, som gør en kæmpe forskel når du skal lave denne øvelse - og få mest mulig kvalitet ud af din bevægelse.

TRX Y Fly

Her er det igen en trækøvelse, du skal have gang i. Og i TRX Y-Fly er det især vigtigt, at du kan holde en stærk planke hele vejen gennem øvelsen. Du får input til, hvordan din position af arme og skuldre skal være, og ser eksempler på de fælder du skal passe på ikke at falde i. Det gælder især hvis du begynder at blive lidt træt. Nøgleordet i TRX er core - og det er det virkelig også i denne øvelse for ryg. Øvelsen udvikler også mobiliteten i dine skuldre.

TRX Bicep Curls & Tricep Press

Så mangler du øvelser for arme og mere udmattende øvelser for skuldre. Det får du i dette superset med TRX Biceps Curls og Triceps Press. Øg styrke og definition i triceps, mens du udvikler din kernestyrke og forbedrer din aktive planke. Instruktøren vil her også komme ind på, hvorfor netop den aktive planke er så vigtigt et element i disse øvelser.