3 gode råd til TRX-træning udenfor

3 gode råd til TRX-træning udenfor

Tips & Tricks: Sådan får du succes med undervisning udendørs


Vi har lige siden vi stiftede bekendtskab med TRX Suspension Training selv haft stor glæde af at træne udendørs hele året rundt.Det er virkelig fantastisk. Om sommeren af helt indlysende grunde - frisk luft, fuglekvidder, muligheden for at trække ind i skyggen i en sval brise og træne i stedet for at stå i et overophedet træningslokale. Men du kan også undervise/træne udendørs når der er sne på jorden. I det seneste 1 1/2 år har vi set flere og flere af jer både træne og undervise udenfor i al slags vejr. Inspirerende og der er nok flere af jer der kan skrive under på, at det godt kan være lidt vanedannende.


Vi har lyst til at give 3 gode råd til at få succes med udendørs TRX-træning

Hvad end du overvejer udendørstræning som del af et holdtilbud/undervisning af klienter eller bare træning som privatperson - så får du her nogle tips til ting, som vi anbefaler du overvejer:

  1. Sørg for at ophængspunkt kan holde
    Det er ikke alle grene på træerne, der er helt friske eller gyngestativer, som er godt vedligeholdt, så lav lige en test inden du læner hele kropsvægten over i din Suspension Trainer.
  2. Sørg for at man kan stå fast
    Grusunderlag kan være tricky, belægningssten kan være fulde af mos, og regnvåde overflader kan også give udfordringer. Lav en lille test inden du for alvor går i gang, så du ikke ender på næsen eller slår halebenet.
  3. Afsøg området inden start
    Tro mig, at opdage at man har lavet en hamstring curl i en hundelort er ikke det herligste oplevelse!!!.... been there, done that %#€"*'!= - og nu er den givet videre - så undersøg lige underlaget for glas, flasker og hundelorte inden du får lagt dig ned.

 

Kim underviser TRX udenfor - i TRX S-frame

 

TRX S-frame er en smart udedørs-ophængsløsning

Som underviser kan du have brug for en mere permanent ophængsløsning end 5 træer spredt ud over store afstande. Det er lettere at holde momentum i undervisningen, hvis alle dine deltagere kan se og høre dine cues.

En super solid løsning er fx at investere i en TRX S-frame. Den kan du læse mere om her: www.activeaid.dk/trx-sframe.html

læs mere

 

TRX S-frame oplagt til holdtræning ude og inde


TRX-kursus

Hvis du gerne vil have det maksimale ud af dine stropper i centret, så kunne det være du skal have kigget på om du/dine kollegaer har den uddannelse, der skal til. Vi har åbnet op for live-TRX kurser igen og du er hjertelig velkommen.

Vi har kurser på Sjælland og i Jylland, se hele udvalget her: www.activeaid.dk/kurser.html

Hvis du gerne vil spare lidt, så kan du med fordel tage et kig på vores kursuspakker. Her skriver du dig op til 2 kurser på samme tid - og det giver vi en god rabat for. Det gør det nemlig nemmere for os at planlægge længere frem i tiden. Spar penge ved at booke flere TRX-kurser på een gang.

3 måneder siden
17 view(s)
Kommentarer
Efterlad din kommentar