+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Blog

Rengøring af TRX Suspension Trainers

23. dec. 2020

Nu er et oplagt tidspunkt at komme i dybden med rengøringen - og ikke mindst at kaste et realistisk blik på jeres TRX Suspension Trainers og overveje om det er tid til at skifte ud til nye udgaver. Her får du tips og tricks til rengøring, input til hvordan du vurderer standen af jeres TRX´er og en opfordring til hvad du kan gøre.

Den omstillingsparate instruktør

22. dec. 2020

Hvis 2020 har lært os noget, så er det at være omstillingsparat. Eller - det er i hvert fald noget vi kan øve os rigtig meget på. Det gælder ikke mindst jer, som arbejder i fitnessbranchen. En branche, som har levet i en bølgedal af restriktioner, vejledninger og regler det seneste år. Nogle aktører kan få kompensation, men det er langt fra alle, der har den mulighed. Derfor har det være alfa- og omega at kunne tænke ud af boksen for at kunne bevare skindet på næsen.

TRX-træning for alle aldre

17. dec. 2020

TRX-træning kan tilpasses præcis til det udgangspunkt du har. Er du ikke glad for at komme ned på gulvet, så kan planken laves stående. Er din skuldermobilitet ikke hvad den har været, så kan du arbejde på det med alternative metoder. Hos Inge Tornkjær er TRX for seniorer et helt kapitel for sig selv.

Gravidtræning med TRX

7. dec. 2020

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg træner imens jeg er gravid? Susanne Møller Mathiasen guider dig igennem øvelser og kommer med tips til hvad du kan fokusere på og hvordan du kan skalere din træning.