+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Blog

Hvor ondt må det gøre at foamroller - og hvordan gør man?

9. mar. 2021

Foamrolling har fejlagtigt et ry for at gøre meget ondt - eller at det i hvertfald skal gøre det, hvis det skal virke. FALSK. Men hvor ondt "må" det egentlig gøre - og hvordan foamroller man i det hele taget? Kim Grandahl Papsø giver dig inspirationen du leder efter.

Giver hjemmekontoret dig ondt i kroppen?

26. jan. 2021

Hvordan har din krop det LIGE nu? Lidt stivhed i nakken? Brug for at få åbnet op og tage en dyb indånding? Personlig træner Kennet Mose fortæller om spændinger - og kommer med 3 tips du kan bruge LIGE NU.

Hvordan kan man hænge en TRX op?

22. jan. 2021

Du har købt en TRX og nu kommer første udfordring: Hvordan skal jeg sætte min TRX Suspension Trainer op indenfor eller ude i haven? Her får du vejledningen til hvilke muligheder der findes for ophæng, etc.

Smart opbevarings- og ophængsløsning med TRX Studio Line

13. jan. 2021

Ophængsløsning og opbevaring af træningsredskaber. Mon TRX Studio Line kan være løsningen på dine pladsproblemer? Vi har allerede installeret løsninger i fitnesscentre, fysioterapi og små træningsstudier. Læs med og få inspiration.

En stærk ryg med TRX-træning

7. jan. 2021

Er det muligt at træne sig til en stærkere ryg med TRX-træning? Ja - få de gode tips fra fysioterapeut Betina Schmidt fra FYSIOFIT.