Blog

Hvad er TRX Training Club?

TRX Training Club er dit digitale fitnesscenter. Du kan tilgå det når som helst, hvor som helst, og med abonnement til klubben får du 3 forskellige måder at få inspiration til din træning. Træn LIVE online med dygtige instruktører, se en on-demand undervisningstime - eller book en 1-til-1 træningssession med en af de dygtige undervisere. Det er et ret vildt setup.

2 måneder siden
14 view(s)

3 gode råd til TRX-træning udenfor

TRX-træning udenfor - ja tak. Og i al slags vejr? Ja selvfølgelig. Det kræver lidt på den mentale indstilling, men de fordele der er ved udendørstræning kommer 10-fold tilbage. Vi har gjort os nogle erfaringer, som er munder ud i 3 gode råd du kan overveje, hvis du tænker på at rykke træningen af hold eller klienter udendørs.

2 måneder siden
10 view(s)

TRX Duo Trainer - et supplement eller alternativ?

TRX Duo Trainer eller klassiske gymnastikringe? Er de et supplement eller alternativ - måske endda til TRX Suspension Traineren? Duo Traineren blev udviklet i samarbejde med MOBILITY WODs Kelly Starret, og du kan derfor også høre ham fortælle om produkter, fordelene og få spændende inspiration til hvordan træningsredskabet kan bruges - af dig selv eller i samarbejde med dine klienter.

2 måneder siden
6 view(s)

En TRX som støtter Veteranskytternes arbejde

En TRX, som ikke kun er flot - købet af den tjener også et større formål. Vi har indledt et samarbejde med Veteranskytterne og smider 200 kr. pr. solgte TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer afsted til foreningen, som blandt andet arbejder med sociale arrangementer for militærveteraner.

3 måneder siden
5 view(s)

Brug omgivelserne til din TRX-træning

Grib din TRX og tag med Anders Deenfeldt ud i byrummet og find de sjove, gode ophængspunkter til din træning. Anders bruger TRX Move - lille, smart og holdbar. Måske er det også den TRX Suspension Trainer du har brug for?

4 måneder siden
10 view(s)

TRX er omdrejningspunkt i Helenes arbejde som personlig træner

For personlig træner Helene Birk Hansen var det at finde TRX Suspension Traineren startskuddet til det, som i dag er blevet en successfuld forretning med personlig træning, bootcamps og holdtræning. Hun blev forelsket i det, som træningsredskabet kan gøre for hendes klienter - og for hende selv!

5 måneder siden
9 view(s)

At undervise et TRX-kursus er aldrig rutine - og skal aldrig blive det

Det kræver mange timers forberedelse forud for, at kunne levere et TRX-kursus - selv for en garvet kursusinstruktør. Det gør det, hvis passionen er styrende - og det er det for vores instruktør Anette Grandahl Papsø.

5 måneder siden
3 view(s)

Hvor ondt må det gøre at foamroller - og hvordan gør man?

Foamrolling har fejlagtigt et ry for at gøre meget ondt - eller at det i hvertfald skal gøre det, hvis det skal virke. FALSK. Men hvor ondt "må" det egentlig gøre - og hvordan foamroller man i det hele taget? Kim Grandahl Papsø giver dig inspirationen du leder efter.

8 måneder siden
29 view(s)

Smart opbevarings- og ophængsløsning med TRX Studio Line

Ophængsløsning og opbevaring af træningsredskaber. Mon TRX Studio Line kan være løsningen på dine pladsproblemer? Vi har allerede installeret løsninger i fitnesscentre, fysioterapi og små træningsstudier. Læs med og få inspiration.

10 måneder siden
5 view(s)

Mobilitet: med triatlet Betina Schmidt

Hvordan arbejder triatleten Betina Schmidt med mobilitet? Vi kan afsløre at det både har noget med TRX og mere områdespecifik mobilitetsarbejde at gøre. Læs mere og få tips til egen træning.

10 måneder siden
7 view(s)