+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the right

Blog

Hvordan hænger man en TRX op?

22. jan. 2021

Du har købt en TRX og nu kommer første udfordring: Hvordan skal jeg sætte min TRX Suspension Trainer op indenfor eller ude i haven? Her får du vejledningen til højde, ser muligheder for ophæng, etc.

Smart opbevarings- og ophængsløsning med TRX Studio Line

13. jan. 2021

Ophængsløsning og opbevaring af træningsredskaber. Mon TRX Studio Line kan være løsningen på dine pladsproblemer? Vi har allerede installeret løsninger i fitnesscentre, fysioterapi og små træningsstudier. Læs med og få inspiration.

En stærk ryg med TRX-træning

7. jan. 2021

Er det muligt at træne sig til en stærk ryg med TRX-træning? Ja - få de gode tips fra fysioterapeut Betina Schmidt fra FYSIOFIT.

Mobilitet: med triatlet Betina Schmidt

5. jan. 2021

Hvordan arbejder triatleten Betina Schmidt med mobilitet? Vi kan afsløre at det både har noget med TRX og mere områdespecifik mobilitetsarbejde at gøre. Læs mere og få tips til egen træning.

Rengøring af TRX Suspension Trainers

23. dec. 2020

Nu er et oplagt tidspunkt at komme i dybden med rengøringen - og ikke mindst at kaste et realistisk blik på jeres TRX Suspension Trainers og overveje om det er tid til at skifte ud til nye udgaver. Her får du tips og tricks til rengøring, input til hvordan du vurderer standen af jeres TRX´er og en opfordring til hvad du kan gøre.