Blog

Alle golfspillere burde træne TRX - læs her hvorfor

Tekniske færdigheder er afgørende i golf. Ingen kommer til at vinde en turnering, hvis de ikke kan finde ud af at putte – men golfspillere er i stigende grad fokuseret på måder, hvorpå fleksibilitet og mobilitet i hofter, knæ og ankler kan forbedre deres teknik. Det er her Suspension Trainer kommer ind i billedet.
22 dage siden

Kender du TRX Rip Trainer?

TRX Rip Traineren er et træningsredskab, som er som skabt til personlig træning og som del af en bootcamp, et holdtræningsformat, osv. Men ikke ret mange kender til den - og det er en skam. I blogindlægget kan du læse lidt om, hvad Rip Training er, hvem det er godt til, hvorfor - og læse en personlig træners input til, hvordan han bruger den når han underviser klienter i bedre bevægelse.

 

2 måneder siden

Hvad er GUN-eX® Training system?

GUN-eX Training System er ekstremt sjov træning, som rammer alle målgrupper. Træning med elastiske battleropes kan noget HELT særligt. Det er effektiv og intensiv træning, som nok skal få smilet og legebarnet frem, give sved på panden og udfordringer til alle deltagere, ligemeget hvilket niveau de er på. Hør her Anders fortælle mere - og se en demo på, hvilken type øvelser du kan lave med træningsredskabet.
2 måneder siden

TRX for løbere

At blive en habil løber kræver som oftest, at du også kigger ud over det helt basale med at få nogle kilometer i benene. En struktureret tilgang til styrk- og mobilitetstræning samt et fokus på balance, kan gøre en stor forskel. TRX Training producerede for nogle år siden en videoserie ved navn "Love of the Run" - som indeholder 4 spændende, detaljerede videoer med træningsinspiration i TRX Suspension Traineren. Kig med her.
3 måneder siden

Gense Anders´ live TRX-workouts fra Facebook

Savner du inspiration til din programlægning - eller til din egen træning? Så kan vi varmt anbefale, at du genser de TRX-workouts som vores underviser Anders Deenfeldt har gennemført live på TRX Danmarks Facebookside den seneste tid. Du kan finde dem på vores væg, eller klikke dig ind på vores Youtube-kanal og finde en særlig playliste med alle Live-træningerne.

Vi har sat de 5 første TRX-workouts ind herunder, så her kan du i hvertfald også starte. Efterhånden, som vi laver flere workouts, 

4 måneder siden

Gæsteblog: Få Kaufi Trainings 6 TRX-favoritøvelser

6 af Christina Kaufi Vang's absolutte favorit TRX-øvelser til din inspiration. Magasinet "Mit Østerbro" har bestilt programmet - og du kan selvfølgelig læse det online lige nu! Er der nogle af øvelserne, du skal have med i din workout næste gang?
6 måneder siden

Hvad er TRX Training Club?

TRX Training Club er dit digitale fitnesscenter. Du kan tilgå det når som helst, hvor som helst, og med abonnement til klubben får du 3 forskellige måder at få inspiration til din træning. Træn LIVE online med dygtige instruktører, se en on-demand undervisningstime - eller book en 1-til-1 træningssession med en af de dygtige undervisere. Det er et ret vildt setup.

8 måneder siden

3 gode råd til TRX-træning udenfor

TRX-træning udenfor - ja tak. Og i al slags vejr? Ja selvfølgelig. Det kræver lidt på den mentale indstilling, men de fordele der er ved udendørstræning kommer 10-fold tilbage. Vi har gjort os nogle erfaringer, som er munder ud i 3 gode råd du kan overveje, hvis du tænker på at rykke træningen af hold eller klienter udendørs.

9 måneder siden

TRX Duo Trainer - et supplement eller alternativ?

TRX Duo Trainer eller klassiske gymnastikringe? Er de et supplement eller alternativ - måske endda til TRX Suspension Traineren? Duo Traineren blev udviklet i samarbejde med MOBILITY WODs Kelly Starret, og du kan derfor også høre ham fortælle om produkter, fordelene og få spændende inspiration til hvordan træningsredskabet kan bruges - af dig selv eller i samarbejde med dine klienter.

9 måneder siden

En TRX som støtter Veteranskytternes arbejde

En TRX, som ikke kun er flot - købet af den tjener også et større formål. Vi har indledt et samarbejde med Veteranskytterne og smider 200 kr. pr. solgte TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer afsted til foreningen, som blandt andet arbejder med sociale arrangementer for militærveteraner.

10 måneder siden