Blog

Kan man træne TRX når man er blind?

Efter at have leveret en inspirations workshop tidligere på året, var Dansk Blindesamfund blevet overbevist om, at de måtte vide mere om TRX og ville gerne have det introduceret til deres konsulenter, så de kunne give viden videre til deres medlemmer. Vi havde derfor udarbejdet materiale til en to dages TRX workshop, indeholdende elementer som de vil kunne bruge i deres hverdag. De to dage skulle nu vise om vi havde gjort vores arbejde ordentligt.
2022-10-27 07:34:00

Top 5 TRX-øvelser for Tennisspillere

Tennisspillere skal konstant og hurtigt kunne ændre hastigheden, retningen og højden af ​​deres krop - nogle gange med hvert slag. Det kræver blandt andet en høj grad af kropsbevidsthed. TRX Training har fået dygtige Senior Master Trainer Matt Gleed til at sammensætte et program af 5 TRX-øvelser, som er særligt rettet imod tennisspillere.
2022-08-15 12:09:00

Guide: Hvilket GUN-eX produkt skal jeg vælge?

Er du blevet nysgerrig på de spændende træningsredskaber fra GUN-eX Training System (battleropes og elastiksæt), men er lidt i tvivl om hvilket sæt der egner sig bedst til det du skal bruge det til? Så brug 5 minutter på at se denne sammenligning af GUN-eX sæt, som punkt for punkt giver dig detaljer - og giver dig chancen for at se, hvilke forskelle der er mellem dem.
2022-07-08 07:47:00

5 overkropsøvelser med TRX

Hæng din TRX Suspension Trainer op og gør dig klar til en god overkropstræning med TRX. Der er fokus på øvelser til skuldre, biceps, ryg - og selvfølgelig også core. Du bliver udfordret på din korrekte teknik - men instruktøren guider dig hele vejen igennem til, hvad du skal være opmærksom på, hvad du helst skal undgå at gøre, og giver dig alternative tilpasninger af øvelser, så du kan være med ligemeget om du er begynder eller øvet.
2022-07-05 08:52:00

Hvad er GUN-eX® Training system?

GUN-eX Training System er ekstremt sjov træning, som rammer alle målgrupper. Træning med elastiske battleropes kan noget HELT særligt. Det er effektiv og intensiv træning, som nok skal få smilet og legebarnet frem, give sved på panden og udfordringer til alle deltagere, ligemeget hvilket niveau de er på. Hør her Anders fortælle mere - og se en demo på, hvilken type øvelser du kan lave med træningsredskabet.
2022-06-30 22:22:00

TRX-træning for mennesker med synshandikap

Vores besøg hos Dansk Blindesamfund blev ærligt talt noget af en "øjenåbner". Det blev en eftermiddag i fællesskab med mennesker med SÅ meget gå-på-mod og selvindigt. Og vi fik igen bekræftet hvad vi allerede vidste - TRX-træning er for alle. Og måske især her giver det ekstra god mening. Læs mere om hvorfor TRX og synshandikap matcher helt perfekt.
2022-06-30 13:16:00

TRX-øvelser for cykelryttere

Hvad skal man være god til som cykelrytter? Altså udover at mestre sin sport - og cykel. Vi kan godt afsløre, at det både har noget med styrke, balance og mobilitet at gøre. Få tips til supplerende træning i TRX Suspension Traineren.
2022-06-24 10:38:00

Workout: 7 øvelser med mini-træningselastik

Et et træningsprogram med 7 elastikøvelser, som sikrer dig en fuldkropstræning. Programmet tager udgangspunkt i de 7 grundlæggende bevægelser og du kan lave det hver dag. Se videoer af alle øvelserne i blogindlægget.
2022-06-07 13:36:00

7 simple bevægelser til dig, der vil igang med at træne TRX

Træning med egen kropsvægt er ideelt for alle. Du arbejder ud fra eget udgangspunkt og aktuelle fysiske formåen. Du kan op- eller nedskalere sværhedsgraden af dine øvelser som det passer dig. Det kan give enhver et helt nyt syn på det at træne! Med TRX Suspension Trainer kan du, hvis du kender til 7 simple bevægelser, udføre 100+ TRX-øvelser, finde øvelser, der træner hele kroppen og arbejde på at opnå dine personlige træningsmål.

2022-05-19 11:37:00

Alle golfspillere burde træne TRX - læs her hvorfor

Tekniske færdigheder er afgørende i golf. Ingen kommer til at vinde en turnering, hvis de ikke kan finde ud af at putte – men golfspillere er i stigende grad fokuseret på måder, hvorpå fleksibilitet og mobilitet i hofter, knæ og ankler kan forbedre deres teknik. Det er her Suspension Trainer kommer ind i billedet.
2022-04-27 08:23:00