BlackFriday


Black Friday er slut for 2021. 
Find istedet vores juleudsalg, hvor du fx kan spare 15% på TRX Home2, Tactical Gym og Let's Bands Klik her.

Husk, at vi bytter julegaver helt indtil 31. januar 2022.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Inspiration til TRX-træning

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX


Hvornår er det Black Friday i 2022?

I år falder Black Friday på Fredag den 25. november 2021. 
Rigtig mange butikker og webshops er begyndt at operere med "Black Week" og nogle endda med "Black November" for at strække tiden med gode tilbud til sit absolutte maksimum. Det kan være godt nyt for dig - du får bedre tid til at kigge på mulighederne og sammenligne priser, og skal ikke være stresset når klokken rammer midnat mellem torsdag og fredag og der frigives tilbud.


Køb julegaverne på Black Friday

Rigtig mange udnytter muligheden for at få fingrene i nogle gode julegavehit til rabatpris. Det kan du også her hos activeaid-webshoppen. Så kan du få ro på din december måned, fordi du allerede har købt gaverne i november. Så er der ekstra tid til julehygge. Vi bytter julegaver købt under Black Friday 2022 til og med 31. januar 2023.


Hvad kommer på udsalg på Black Friday 2021?

I 2020 havde vi rabat på nogle rigtig lækre produkter. Vi håber, at du fik fingrene i nogle af de ting du har gået og haft et kærligt øje til. I 2021 finder vi også noget lækkert frem til jer - men vi venter med at løfte sløret til engang i november.   


Hvad skal man købe på Black Friday?

Det kan være nemt at falde i "det skal jeg da ha´"-fælden fordi tilbuddene er så gode. Men vi vil til enhver tid anbefale, at du vurderer nøgternt - hvad er "nice to have" og hvad er "need to have". Du kan fx have en liste kørende hele året, hvor du skriver de ting op du overvejer at investere i. Men det så er sagt, så skal man slet ikke undervurdere muligheden for at gøre et rigtig godt køb. Vi oplever rigtig mange, som får et forspring på julegaveindkøbene - så tænk, hvis du allerede har sat flueben ved 3 julegaver allerede inden vi rammer december! Nice.

 

Træningsudstyr på tilbud?

Du er kommet det HELT rette sted hen, hvis du vil finde et godt tilbud på træningsudstyr.


Hos active aid er vi nemlig specialiseret i de bedste brands. Vi har blandt andet distributionen i Danmark af TRX, TriggerPoint, GUN-eX, Harbinger, BOSU og en række andre kvalitetsbrands. Derfor finder du fx ikke en dårlig slyngetræner hos os - KUN den originale Suspension Trainer fra TRX Training. 

Vi forhandler til den professionelle bruger - de store fitnesscentre, fysioterapier, små træningsstudier og den personlige træner - men vi har også produkter til dig, som vil have det bedste af det bedste til din hjemmetræning. 

 

Black Week tilbud på træningsudstyr

Så nærmer vi os en af de store shoppingdage, Black Friday. Her finder butikker og webshops en masse gode tilbud frem, så du kan score dig noget af det, som du har overvejet at købe - men til en stærkt reduceret pris. Elektronik, skønhed og legetøj er ofte nogle af højdespringerne. Rigtig mange bruger også dagen til at få købt julegaverne, gør du også det? I år kan du sikre dig nogle lækre mærkevareprodukter inden for træningsudstyr hos os her i activeaid-webshoppen. Så er der nogle gode ting til din hjemmetræning, så du kan holde dig fit og frisk - selv når du ikke har mulighed for at tage i fitnesscentret. Snart kan du se, hvad du kan købe med god rabat i anledningen af Black Friday 2022.