Vi bytter dine julegaver frem t.o.m 31. Januar 2021 
Er du i tvivl, så ring til os på 8667 6730 Glædelig jul active aid Kim og Anette

+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Black Week tilbud på træningsudstyr

Så nærmer vi os en af de store shoppingdage, Black Friday. Her finder butikker og webshops en masse gode tilbud frem, så du kan score dig noget af det, som du har overvejet at købe - men til en stærkt reduceret pris. Elektronik, skønhed og legetøj er ofte nogle af højdespringerne. Rigtig mange bruger også dagen til at få købt julegaverne, gør du også det? I år kan du sikre dig nogle lækre mærkevareprodukter inden for træningsudstyr hos os her i activeaid-webshoppen. Så er der nogle gode ting til din hjemmetræning, så du kan holde dig fit og frisk - selv når du ikke har mulighed for at tage i fitnesscentret. Snart kan du se, hvad du kan købe med god rabat i anledningen af Black Friday 2021.

BlackFriday

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvornår er Black Friday i 2021?

I år falder Black Friday på den fredag den 26. november. Du kan allerede nu godt gøre dig klar til at holde øje med de gode tilbud.

Køb julegaverne på Black Friday

Rigtig mange udnytter muligheden for at få fingrene i nogle gode julegavehit til rabatpris. Det kan du også her hos activeaid-webshoppen. Så kan du få ro på din december måned, fordi du allerede har købt gaverne i november. Så er der ekstra tid til julehygge. 

Hvad kommer på udsalg på Black Friday 2021?

I 2020 havde vi rabat på nogle rigtig lækre produkter. Vi håber, at du fik fingrene i nogle af de ting du har gået og haft et kærligt øje til. I 2021 finder vi også noget lækkert frem til jer - men vi venter med at løfte sløret til engang i november.