TRX

TRX Battle Rope Essentials - digitalt download kursus

350,00 DKK

Få TRX Senior Master Instruktør Marc Coronels fede tips og tricks til træning med battleropes. Du får viden omkring funktionaliteten, gode bevægelsesstandarder og et større arsenal af øvelser, som du kan benytte i din undervisning af andre eller egen træning.

Scroll ned og læs detaljer om kursets indhold ↓

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Battle Rope Essentials - digitalt kursus

Battle Ropes kombinerer blandt andet styrke-, core- og cardiotræning og er et fantastisk redskab, når det kommer til at styrke den overordnede skuldersundhed.

På det digitale kursus TRX Battle Rope Essentials lærer du de grundlæggende principper og bevægelser inden for træning med battleropes og får tips og tricks til, hvordan du introducerer dette træningsredskab i en fitnessrutine.

Hands-on læring omkring battlerope-træning

Der er lagt op til, at kurset er interaktivt - det vil sige, at du selv træner med imens undervisningen kører online på din computer, ipad eller smartphone.

Derfor anbefales det, at du har en TRX og et sæt battleropes til rådighed - hvis du vil have den maksimale læring. Det kan selvfølgelig sagtens tages i sofaen en søndag eftermiddag, men vi synes klart, at du skal sætte tid af til at være aktivt med.


Kurset indeholder:

  • 1-2 timers digital undervisning på engelsk
  • kursusmanual
  • interaktive elementer
  • et katalog af øvelser, som du kan trække på i din undervisning eller egen træning

Underviseren er TRX Senior Master Instruktør Marc Coronel, som guider dig igennem viden omkring funktionaliteten af battleropes, standarderne for god bevægelse - og et større øvelsesbibliotek.


KURSUSMATERIALER
:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (Kursusmanual, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

*OBSDigitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Kurset skal gennemføres for at du modtager et deltagerbevis.

 

 

Specifikationer
SKU81640176