ANGLES90

Angles90 greb - Wood Elegant Dark

799,00 DKK

Træningsgreb i træ, bestående af 2 stk. greb i mørk valnøddetræ.

Angles90 giver dig et bedre, mere sikkert og ergonomisk greb om en pull up bar, vægtstang eller træk greb.

Varianten hedder Elegant Dark, og den er virkelig elegant at se på, holde ved og ikke mindst at træne med.
Fremstillet i økologisk, mørk, premium valnøddetræ fra de Italienske alper.
Mål og dimensioner er de samme som de andre Angles90 greb.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Mere økologisk - Det vil være svært at erstatte de originale Angles90 greb, da produktionsomkostningerne på disse er 6 gange mindre end på denne Angles90 Wood model. Men vi ønsker i det mindste at give dig mulighed for at bestille en mere miljøvenlig version ved at vælge et fornybart materiale som træ.

Mere lokalt - Mens de originale Angles90 Grips er produceret i Italien, er dets plastik importeret fra Tyskland. Valnødetræet som Angles90 Wood er fremstillet af, kommer i stedet fra Alperne og bliver produceret i de italienske alper, mere konkret i Angles90s hjemprovins Alto Adige.

Mere unikt - Ikke alene er hvert grebpar unikt - dine to enkeltgreb er også unikke og har deres egen historie: træ er mørkere i træets centrum end på ydersiden, og trædele dyrket om foråret har andre linjer end dem der er dyrket i efterår.

Mere naturligt - Vi har taget vores vision om at "træne mere naturligt" et skridt videre. Vi startede vores rejse med mere naturlige grebsvinkler og gik derefter videre for at tilbyde mere naturlige helkropstræning, der kan anvendes på naturlige træningssteder (se vores andre produkter). Nu forsøger vi også at gøre udstyrsmaterialer mere naturlige - så vidt det er muligt.

Specifikationer
SKU32290004
EAN806812204854
Mere informationTræningsgreb i træ, bestående af 2 stk. greb i økologisk valnøddetræ - Elegant Dark