×
+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
    • Please enable cookies in your web browser to continue.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille harmløs tekstfil, som gemmes i din internetbrowser. Den kan ikke indeholde virus og gemmer ingen personlige oplysninger om dig. Der findes efterhånden ingen hjemmesider, som ikke bruger cookies på den ene eller anden måde.

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Klik her og læs udførlig vejldning til de forskellige browsere.

Formål på cookies på vores website

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies

Når du bruger activeaid.dk accepterer du brugen af cookies, som er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men som også giver info om hvordan du bruger siden, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.